RSS Okuyucu Kullan
Abonelik
E-posta adresinizi giriniz
Twitter Kullan
Twitter
Rss Okuyucu Kullan
Sosyal Ağ
Rss Okuyucu Kullan
Son Yazılar
Rss Okuyucu Kullan
İlk 10
- Hotmail Şifre Çalma Teknikleri
- Erotik Türk Filmi Kayıkçının Küreği
- Arda Turan Yakalandı
- MSN Şifre Değiştirme
- Facebook Türk Güzelleri
- Youtube Porno Görüntülerini %100 Engelleyemiyor
- Nasıl CV Yazılır - CV Örneği
- Bangbros.com ve Brazzers.com'a TİB Engeli
- Açıköğretim Kayıtları Başladı
- SGK Emeklilik Yaşı Hesaplama
- Murat Dalkılıç
- Zeynep Kübra Sever
- Aşk-ı Memnu



9 yorum:
@taner
Problem yok :)
adsense ile ilgili her yerde birşeyler yazılıp çiziliyor.
kolay yoldan adsense ile para kazanılmaz. yapılacak şey basit: kaliteli içerik, iyi reklam, bol hit. ozaman para kendiliğinden gelir.
Merhaba,
E-Loan.com u incelemene sevindim. Fakat dikkat etmen gereken şey haksız kazanç kısmı diye belirtmiş olduğun ibaredir.
Haksız kazanç olabilmesi için, benim o reklam ile ilgili olarak aldatma yöntemleri, Fake clikc yada Fake Form kullanmam olmalıydı ki ben böyle bir yöntem kullanmadım.
E-Loan ın şartları değil, Google Adsense nin şartları önemli olan. Tavsiye ekleme kutucuğuna geldiğiniz zaman göreceksiniz ki, formun doldurulması ve kayıt işlemi önemli idi. Yani benim ona birşeyler kazandırmam değil.
Herhangi bir zorlama ile tıklama yaptırmadım ki, bildirgec.org de yorumlara bakarsanız göreceksiniz bir kaç kez tıklama yöntemi ile hemen uyarı alanlarda oldu. Demekki bir şeyler doğru gidiyor ki henüz bir uyarı almadım. TAbii alırsam da bu demek olmuyor ki bunu bildirmeyeceğim, her halukarda bunu insanlara yine açtığım konu altında bilgilendireceğim.
Pozitif veya negatif yaklaşımlar değil amacım. Google Adsense insanlara kazanç olanakları sağlıyor. Minimum seviyede gösterim ile maksimum seviyede kazanç saglayabilecek olan reklamları göstermekti amacım ve umuyorum ki bu konuda da başarılı oldum.
Bu reklamların legal yada illegal tıklatılması, o reklam politikasını kullanan kişilere bağlıdır. Yani kendi insiyatifine...
Diğeceğim şey şudur ki, Hatalı yada yanlış bilgilendirme, illegaliteye yönlendirme gibi girişimlerde bulunmadığım gibi, Haksız kazanç da sağlamadım sağlatmaya da çalışmadım. Makalemi baştan okursanız bunun açık ve net şekilde olduğunu göreceksiniz.
Saygılarımla,
badursun
Merbaha,
Burak Bey yazımda sizin haksız kazanç sağladığınızı iddia etmiyorum. Yazımda bu reklam uygulamasının kural dışı olmasından bahsediyorum.
Neyse o sizin bileceğiniz iş, Google sorun yok diyorsa bizim burda kural dışı, içi tartışması yapmamız manasız. E-Loan'dan daha çok kazanmanız dileğiyle. Bu arada makalenizin iyi niyetle Google dan para kazamayan kişiler için yazdığınızın farkındayım. (Galiba bu ben oluyorum :))
İyi Günler.
Tekrardan merhaba,
Google nin Adsense üzerindek politikası çok farklı. Anlaması da zor açıkcası. Şunu da söyliyeyim, hızlı değilde kesin kazanmak istiyorsanız, E-Loan gibi değilde, mesela reklamlar arasında mail hesabı açan yerler var, bunlarda 7-14 dolar arası birşey veriyorlar. Sonucunda ise sadece o siteden bir e-mail hesabı alıyorsunuz. Bu daha da güvenli yani fake olabilme ihtimali yada clickleme sayılmama olasılığı yok. En azından 30.000$ lık bir müşteri olmanıza gerek yok :)
Burak şu 7-14 dolarlık mail sitesinin ismini versene. Şu adsense konusunda öğreneceğim çok şey var. Bedavadam reklam gösterimi yapıyorum adamlara başka bir şey değil.
msn mi ekle, adresimde (web) var. Görüşelim, şu anda dışarıdayım çünkü.
yardımcı olurum
Burak MSN'im bozulduğundan beri MSN kullanmıyorum, ne kadar gereksiz bir şey olduğunu anladım neyse konuya geleyim yardım etme arzun için sağol yine de bir maille bildirirsen sevinirim ya da ben iyice bir araştırayım.
Görüşmek üzere.
Arkadaşlar ben mi bu tavsiye olayını yapamıyorum yoksa sizin bahsettiğiniz sistem mi değişti?
Şuan seçeneklerden Türkiye Türkçe ayarları dışında gösterilen tavsiyelerin hiçbirini sitemde görüntüleyemiyorum
Yorum Gönder