Ceza 10. Yıl Konseri

Ünlü raper Ceza'nın 10. Sanat yılının şerefine 24 Şubat'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde birçok sanatçı ile konser vereceğini açıkladı.

Bu konserde, Sezen Aksu, İstanbul Attack, Mor ve Ötesi, Aylin Aslım, Ceyhun Yılmaz, Fairuz Derinbulut, Okan Bayülgen, Ayben, Killa Hakan, Burhan Öçal, Demir Demirkan, Aslı, dj Funky C , Kadıköy Acil ve Manga Ceza'ya eşlik edecek.

Konserin geliri ise sokak çocuklarına bağışlanacak.

Bu linkte de Ntv'de yayımlanan Gece Gündüz programına konuk olan Ceza ve Funky C'nin bir videosu bulunuyor. Video bayağı uzun ama izlemekte fayda var. Videonun başında Ceza iki parça seslendiriyor, sonrasında diğer raperlar'ın rap hakkında görüşleri alınmış, son olarakta Ceza'nın Yekta Kopan ile hoş sohbeti var. İzlemeye değer bir video. Türkiye'de ki rap hakkında hazırlanmış güzel bir program.

6 yorum:

Baris Unver dedi ki...

Ehehe yalnız raper tecavüzcü demek :D

punisher dedi ki...

Hem Ceza'nın 10. yılını kutlamak hoş olucak, (gerçi rap müzikle pek aram yok.) hem de gelirlerin sokak çocuklarına bağışlanması tadından yenmez olacak. Başarılar Ceza.

rzrarti dedi ki...

rap = ceza değil , neyse ki değil.

hüseyin can dedi ki...

ben cezayı cok ama cok seviyorum bu konseri yapmasının amacı bence sokak cocuklarının yalnız kalmamasını saglamak ceza hayatta ve rap hayatında sana basarılar :)

İsimsiz dedi ki...

yaa...rapper tecavüzcü deill..!!rap...!!er yhane rap yapann

İsimsiz dedi ki...

bence türkiyede tek rap yapan ceza başkada tanımam ve gekko killa hakkınıda vermek lazım bu üçlü en büyük

Yorum Gönder

Yorumunuzun yayımlanması için lütfen konu ile alakalı yorumlar yapınız. Teşekkürler.

 
sgk