Damacana.org Sayfalarına Hoşgeldiniz!


12 Mayıs 2008

Blogcu.com Spam Sorumluluğu


Blogcu.com iletişim adresine geçtiğimiz günlerde erişimini sağladıkları bir blog ile ilgili spam şikayetçi bildirmiştim, kendileri de spam olduğunu iddia ettiğim yazıların linklerini kaynak ve kopya bir arada olacak şekilde benden geri bildirimde bulunmamı istediler.

Ben de Blogcu.com yönetiminin istediği şekilde bir e-posta hazırlayarak kendilerine geri dönüş yaptım.
Merhaba,

Erişimi sağladığınız http://paylasimyap.blogcu.com adresli blog http://www.damacana.org/ adresine yazdığım yazıları izinsiz olarak sitesine taşımaktadır. İspat olarak kullanılan resimlerin benim sunucumda olması ve gönderilme zamanıdır. Bu kopya içerik sadece benim sitemden değil birçok adresten temin edilmektedir.

Blogcu.com kuralları dahilinde gereğinin yapılmasını rica ederim.

Erdal Ertürk

Ekler:
http://paylasimyap.blogcu.com/14903901
http://www.damacana.org/2008/04/sgk-emeklilik-yasi-hesaplama.html

http://paylasimyap.blogcu.com/15609281/
http://www.damacana.org/2008/05/acun-medya-acun-ilicali.html

http://paylasimyap.blogcu.com/9575941/
http://www.damacana.org/2007/11/nukleer-santrale-evet.html

http://paylasimyap.blogcu.com/13203101/
http://www.damacana.org/2008/04/galatasarayorg-yenilendi.html

http://paylasimyap.blogcu.com/11011361/
http://www.damacana.org/2008/03/google-reklamlarini-kimler-tiklar.html

http://paylasimyap.blogcu.com/9996671/
http://www.damacana.org/2008/03/internetten-radyo-yayini-yapma.html

http://paylasimyap.blogcu.com/9482381/
http://www.damacana.org/2007/12/google-dostu-siteler-yapin-basit-seo.html

http://paylasimyap.blogcu.com/15431651/
http://www.damacana.org/2008/05/blog-tasarimindaki-yeni-egilimler.html

http://paylasimyap.blogcu.com/15431451/
http://www.damacana.org/2008/05/zabit-katibi-sinavi.html
Attığım e-posta'ya yaklaşık 4 saat gibi kısa bir sürede geri dönüş yapan Blogcu.com bana alttaki e-posta'yı gönderdi.
Merhaba
Şikayette bulunduğunuz blog sahibine uyarı gönderilmiştir. Söz konusu yazıları blogundan kaldırmadığı ya da link vererek kaynak göstermediği takdirde gerekli tedbirler alınacaktır. İyi günler.
Yazdığım maili dikkate aldıkları için kendileri teşekkür ederim.

Not: İlgili spam blogda sadece benim değil, benim gördüğüm Sesebian.com ve Volkanalabaz.com adreslerinden içerik ve görsel sağlanmaktadır. Sizin adınıza hareket etmenin etik olmadığını düşünerek sizin yazılarınız ile ilgili Blogcu.com adresine şikayet bildirmedim. Bu notu da bilginiz olsun diye yazıyorum.

Benzer Bağlantılar

E-posta adresinizi giriniz
Alternatif Abonelikler

    Rss Okuyucu Kullan Sosyal Ağ

    Rss Okuyucu Kullan Son Yazılar

    Rss Okuyucu Kullan Son Yorumlar

    Rss Okuyucu Kullan Bağlantılar